MIĘSO SUROWE WIEPRZOWE:
1. SCHAB B. KOŚCI
2. SCHAB Z KOŚCIĄ
3. SZYNKA B.KOŚCI
4. ŁOPATKA B.KOŚCI
5. KARKÓWKA B.KOŚCI
6. KARKÓWKA Z KOŚCIĄ
6. BOCZEK SUROWY
7. ŻEBERKA
8. GOLONKI
9. SŁONINA
10. MIĘSO MIELONE (SZYNKA ŁOPATKA BOCZEK - MIX)
11. NÓŻKI
12. KOŚCI SCHABOWE I Z KARKÓWKI
WĘDLINY WIEPRZOWE :
1. SZYNKA WĘDZONA
2. OGONÓWKA
3. BALERON
4. WĘDZONKA KROTOSZYŃSKA (schab z tłuszczem)
5. SZYNKA Z TŁUSZCZEM
6. SCHAB WĘDZONY (POLĘDWICA SOPOCKA)
7. POLĘDWICZKA "ŁOSOSIOWA"
8. BOCZEK WĘDZONY
9. GOLONKA WĘDZONA
10. KABANOSY
11. SALCESON CHYNOWSKI
12. PASZTETOWA
13. KASZANKA
14. KIEŁBASA SWOJSKA
15. KIEŁBASA POLSKA PIECZONA
16. KIEŁBASA BIAŁA
17. KIELBASA SZYNKOWA
MIĘSA WOŁOWE :
1. WOŁOWINA EXTRA
2. LIGAWA WOŁOWA
3. POLĘDWICA WOŁOWA
4. PRĘGA
5. GICZ
6. SZPONDER
7. MIELONE WOŁOWE
8. ANTRYKOT Z KOŚCIĄ
9. ANTRYKOT BEZ KOŚCI
10. ROSTBEF BEZ KOŚCI
11. GULASZ WOŁOWY
12. WOŁOWINA ROSOŁOWA BEZ KOŚCI
13. MOSTEK WOŁOWY
14. TATAR (Mielimy na życzenie)
15. KOŚCI WOŁOWE