MIĘSO SUROWE WIEPRZOWE:

1. SCHAB B. KOŚCI

2. SCHAB Z KOŚCIĄ

3. SZYNKA B.KOŚCI

4. ŁOPATKA B.KOŚCI

5. KARKÓWKA B.KOŚCI

6. KARKÓWKA Z KOŚCIĄ

6. BOCZEK SUROWY

7. ŻEBERKA

8. GOLONKI

9. SŁONINA

10. MIĘSO MIELONE (SZYNKA ŁOPATKA BOCZEK - MIX)

11. NÓŻKI

12. KOŚCI SCHABOWE I Z KARKÓWKI



WĘDLINY WIEPRZOWE :

1. SZYNKA WĘDZONA

2. OGONÓWKA

3. BALERON

4. WĘDZONKA KROTOSZYŃSKA (schab z tłuszczem)

5. SZYNKA Z TŁUSZCZEM

6. SCHAB WĘDZONY (POLĘDWICA SOPOCKA)

7. POLĘDWICZKA "ŁOSOSIOWA"

8. BOCZEK WĘDZONY

9. GOLONKA WĘDZONA

10. KABANOSY

11. SALCESON CHYNOWSKI

12. PASZTETOWA

13. KASZANKA

14. KIEŁBASA SWOJSKA

15. KIEŁBASA POLSKA PIECZONA

16. KIEŁBASA BIAŁA

17. KIELBASA SZYNKOWA

 

MIĘSA WOŁOWE :

 1. WOŁOWINA EXTRA

 2. LIGAWA WOŁOWA

 3. POLĘDWICA WOŁOWA

 4. PRĘGA

 5. GICZ

 6. SZPONDER

 7. MIELONE WOŁOWE

 8. ANTRYKOT Z KOŚCIĄ

 9. ANTRYKOT BEZ KOŚCI

10. ROSTBEF BEZ KOŚCI

11. GULASZ WOŁOWY

12. WOŁOWINA ROSOŁOWA BEZ KOŚCI

13. MOSTEK WOŁOWY

14. TATAR (Mielimy na życzenie)

15. KOŚCI WOŁOWE



Licznik odwiedzin: 118049    ul. Borówkowa 9, 65-124 Zielona Góra, NIP: 973-058-17-06, tel.kom +48 516 168 949, e-mail: rafal@sikora.zgora.pl www.sikora.zgora.pl

projekt graficzny OnCafe, wykonanie GeaD